Top

Adresa: Zanatlijska 59a, 34300 Aranđelovac SrbijaPROIZVODI:
U ponudi imamo sledeće proizvode:

  Sve vrste prozora
  Sve vrste spoljnih vrata
  Sve vrste unutrasnjih vrata
  Sve vrste roletni
  Sve vrste termo stakala
  Garažna vrata
  Staklene bašte
  Mreže za komarce
  Panele za ulazna vrata
  Aluminijumske ograde
  Sve vrste zavesa
  PVC ograde itd…

PVC STOLARIJA

PVC stolarija (polivinil-hlorid) je materijal, koji uz dodatke najkvalitetnijih aditiva, budućnosti stambene izgradnje. Osim svoje pristupačne cene ispunjava sve zahteve energetske efikasnosti.
Zbog rastućih cena energije u celom svetu postojeći sistemi se unapređuju na razne načine, a najviše preko stakla koje ugrađuju.

Pored PVC stolarije i dvostrukih stakala omasovljuje se i ugradnja trostrukih stakala. Pošto je staklo najhladniji deo na kući, potrebno je posebnu paznju obratiti na procedure izrade stakala i odabir istih.
Stakla float kvaliteta su standarna ugradnja, ali uz pomoć nisko-emisionih i 4-godisnja doba  stakala uz dodavanje argona u medjuprostor poboljšavamo izolaciju značajno,do 80%. Argon se pokazao kao odličan izolator, a bezopasan je za okolinu.

U našoj proizvodnji se posebna pažnja poklanja ispunjavanju procedure kvalitetne izrade staklo-paketa zbog što bolje opravdanosti ulaganja u novu PVC stolariju – PVC prozori i vrata.


ALUMINIJUM STOLARIJA


Ono što izdvaja po svojim karakteristikama aluminijumsku stolariju je prvi i jednostavni sinonim, luksuz. Ali nemojte da Vas to zavarava, od nastanka aluminijumskih prozora, pa do sada tehnologija izrade aluminijumskog profila u mnogome je napredovala i smišljeno došla do svih vrata građana što sa dubljim ili plićim džepom. Tako da je za svakog dostupna u okvirima Vaših mogućnosti.

Osnovna podela alu stolarije je na profile sa prekinutim termičkim mostom (termo) i profile bez prekinutog termičkog mosta (hladne).

Najvažnija stvar pri izboru alu prozora je odabir serije profila od koje se izrađuje alu stolarija. Sam izbor alu stolarije bitno da ima što bolje karakteristike, termičke i zvučne. Pored profila, pri izradi alu stolarije vrlo je bitno da alu prozor poseduje kvalitetne EPDM dihtunge i proverene-renomirane okove. Ništa manje bitno je da alu prozor ima ugrađeno kvalitetno termoizolaciono staklo proizvedeno prema propisima. I na kraju, možda i najvažnije, odabir ozbiljne firme sa tradicijom i znanjem da taj alu prozor kvalitetno proizvede, ugradi i da Vam daje garanciju na izvršeni posao. A po isteku garancije obezbedi servis i rezervne delove za ugrađeni AL-u prozor i vrata.

Prednosti AL-u stolarije su izrazito izražene pri čišćenju i održavanju, samoj statici i izdržljivosti alu prozora. Velika paleta boja zadovoljava sve zahteve moderne arhitekture. AL-u stolarija ima visok stepen termičke i zvučne izolacije. Ekolozi mogu da budu spokojni zato što se alu prozor 100% može reciklirati.

Alu stolarija se pojavljuje najčešće sa dva načina zaštite, a to su eloksaža i plastifikacija. Obe varijante imaju nebrojene kombinacije boja i materijala.

Osim standardnih alu prozora od aluminijuma se proizvode krovovi, fasade, kancelarijske pregrade i još mnogi elementi.


ALUMINIJUM DRVO STOLARIJA


Kao najluksuznija varijanta alu prozora sve češće se ugrađuje kombinacija aluminijum-drvo profila. Takvi alu prozori omogućavaju da na fasadi dobijete moderne oblike i boje, a u prostoriji toplinu i prirodni izgled. U odnosu na standarnu alu stolariju aluminijum-drvo ima i pojačanu termičku izolaciju zbog drveta kao obloge. Na već savršen aluminijumski prozor dodajte toplinu i stil.

Tehničke karakteristike: Aluminijum/drvo stolarije

  • Profil aluminijum/drvo - omogućava da sa spoljašnje strane dobijete izuzetnu stolariju otpornu na atmosferske uticaje, a da istovremeno uživate unutar doma u toplim prirodnim teksturama drveta
  • ClimaGuard niskoemisiono staklo (4-godišnja doba) – rađeno je po licenci kompanije Guardian, najpoznatijeg svetskog proizvođača stakla, sa vrhunskim izolacionim karakteristikama, u poređenju sa tradicionalnim izolacionim staklom, omogućava uštedu polovine troškova grejanja u hladnim danima odnosno hlađenja tokom leta.
  • Širok izbor dekora drveta i boja aluminijuma – na raspolaganju su Vam gotovo sve kombinacije boja aluminijuma i različitih dekora drveta tako da je moguće uklapanje u sve enterijere i eksterijere Vašeg doma shodno Vašim željama i ukusu.

Prozor je sa spoljašnje strane napravljen od aluminijuma koji je zbog brojnih pozitivnih karakteristika sa pravom materijal budućnosti. Arhitekte i građevinari cene aluminijum zbog čvrstine, dugotrajnosti i mogućnosti uklapanja u veliki broj različitih kombinacija. Aluminijum je potpuno netoksičan, otporan je na koroziju i danas se koristi kao materijal za izradu stolarije za ekskluzivne stambene i poslovne objekate.