Kreditiranje

KREDITI ZA ENERGETSKU EFIKASNOST

  • Banca IntesaNajnoviji modeli Banca Intesa potrošackih kredita za energetsku efikasnost omogućavaju Vam da unapredite životni prostor i poboljšate kvalitet života, uz istovremenu uštedu na mesecnim računima.
  • VolksbankPotrošački kredit za kupovinu uređaja i opreme za domaćinstva koja doprinose povećanju energetske efikasnosti i uštedu energije preko potrošačkog kredita. Korisnici potrošačkog kredita za energetsku efikasnost ostvaruju dvostruku korist. Prva je, što na osnovu preduzetih mera ostvaruju značajno niže troškove za utrošenu energiju u poslovnim i stambenim objektima, a druga je što koriste potrošački kredit pod veoma povoljnim uslovima sa vrlo konkurentnom kamatnom stopom.
  • ProCredit BankaProCredit Banka se aktivno uključila u program subvencionisanih kredita za unapređenje energetske ekasnosti. Kreditima za uštedu energije ProCredit banke iz ove jedinstvene ponude možete značajno doprineti smanjenju potrošnje energije u Vašem domaćinstvu i time unaprediti kvalitet života Vaše porodice, sada pod još povoljnijim uslovima i uz dodatne uštede!
  • Eurobank EFGKredit za energetsku efikasnost je subvencionisani kredit namenjen finansiranju izvođenja radova i nabavku opreme kojima se unapređuje energetska efikasnost objekata stanovanja.

——————————————————————————————————————————–

POTROŠAČKI KREDITI

  • Banca IntesaPotrošački krediti mogu biti namenjeni kupovini građevinskog materijala i građevinske stolarije, odnosno svega što mi imamo u ponudi.
  • VolksbankVolksbanka je prva banka na srpskom tržištu koja je promovisala dinarski potrošački kredit sa fiksnom kamatnom stopom, tj. fiksnom mesečnom ratom u dinarima tokom celog perioda otplate kredita, bez učešća i bez depozita.
  • ProCredit BankaOdobrenje kredita je u roku od tri dana, uz preliminarnu odluku za jedan dan. Mogućnost opterećenja plate i do 40 odsto. Možete izabrati dinarski ili indeksirani potrošački kredit.
  • Eurobank EFGBrza i jednostavna procedura odobravanja na osnovu profakture. Sve što treba da uradite je da uzmete profakturu za željenu robu kod Vašeg prodavca i dođete u najbližu filijalu Eurobank EFG.